Content top

U bevindt zich hier: Home / Projecten

Cortenstaal gevel Oosterhout

Gebruikte producten

Alcast: Aluminium kozijnen in Blyweert Hercules ral 7016 binnen en buiten
Cortenstaal

In Oosterhout is bij deze nieuw geplaatste aanbouw gekozen voor aluminium kozijnen met een Cortenstale gevel. De aluminium kozijnen van Blyweert in de kleur antracietgrijs komen mooi tot zijn recht bij het gebruikte cortenstaal. Cortenstaal is ook wel bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, het is een metaal wat bestaant uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. De bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk. Door de combinatie van aluminium kozijnen en Cortenstaal is hier in Oosterhout een mooi stijlvolle aanbouw neergezet.

Oplevering

Mooie combinatie van aluminium kozijnen verwerkt in een Cortenstaal gevel in Oosterhout, deze combinatie zorgt voor een mooi stijlvolle aanbouw en verfraaiing van de woning.

Cortenstaal gevel OosterhoutCortenstaal gevel OosterhoutCortenstaal gevel Oosterhout
 

Gerealiseerde projecten 

U bent nu op onze projecten pagina, u vindt hier een klein deel van onze gerealiseerde projecten. Zowel Nieuwbouw als renovatie van uw bestaande woning met onder andere HBI Kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding. Wij werken graag mee aan het mooiste huis van de straat.

Deze pagina is constant in beweging, zodat wij u een juist beeld kunnen geven over de producten die wij verkopen. Zowel Kunststof kozijnen als in hout of in aluminium. Op deze manier bieden wij ideeën voor de renovatie van uw huidige woning of nieuwbouw plannen. Informeer en kom eens langs om ook de kwaliteit te voelen van de producten die wij verkopen. Denkit denkt met u mee!

Neem een kijkje en bekijk hoe de woning voor renovatie er uitzag en wat onze ervaren keurig werkende monteurs opgeleverd hebben bij onze klanten, lees de reactie van de klant bij de diverse projecten of lees alle reviews voor nog een beter beeld over Denkit ramen en deuren B.V.. Meedoen aan mooie projecten en op een eerlijke en leuke manier zaken doen.

Dat is waar Denkit elke dag, elke klus voor staat! 

 

Content bottom