Content top

U bevindt zich hier: Home / Projecten

Palazzo Veranda Fam. Sliedregt Zevenbergen

Gebruikte producten

Palazzo Veranda daktype 4 in Ral 7016SM
Varisol T100 onderzonwering
Somfy radiografisch schakelmateriaal

Maatwerk Palazzo Veranda in daktype 4, met een vrij overspanning van 5 meter en een spieruit aan de zijde van de garage. Naast de dimbare halogeenverlichting hebben we ook een Varisol T100 onderzonwering gemonteerd die radiografisch bedienbaar is op zelfde bediening als verlichting (somfiy).

 

 

Voor

Een nieuwbouw woning in Zevenbergen wordt direct voorzien van een mooie maatwerk Palazzo Veranda, deze veranda's worden gemaakt door het bekende Blyweert. Zij leveren ons maatwerk wat voor een scherpe prijs in een dag gemonteerd is.

Palazzo Veranda Fam. Sliedregt ZevenbergenOplevering

Speciaal aandacht is besteed aan de zijruit, die op de schutting is geplaatst en bijna onzichtbaar er toch voor zorgt dat je droog en behaagelijk kan zitten aan de tafel

Meer informatie over dit project? Neem contact met ons op via info@denkit.nl of bekijk de product informatie van Palazzo.

Palazzo Veranda Fam. Sliedregt ZevenbergenPalazzo Veranda Fam. Sliedregt ZevenbergenPalazzo Veranda Fam. Sliedregt Zevenbergen
Referentie klant

Referentie uit allebedrijven in Roosendaal

Punt: 9,7 review van Patrick

"Denkit denkt mee in wat de klant wenst.

We hebben een palazzo terrasoverkapping laten maken door Denkit. We hebben het advies en inzet van Dennis als zeer prettig en professioneel ervaren. Denkit is in staat geweest om onze persoonlijke wensen om te zetten in een schitterend verandadak met zonwering, zoals wij deze voor ogen hadden.

Denkit heeft een team dat vakbekwaam en klantgericht aan het werk is. Ze denken met de klant mee, waardoor maatwerk mogelijk wordt. Wij genieten volop van onze terrasoverkapping met zonwering!"

 

Gerealiseerde projecten 

U bent nu op onze projecten pagina, u vindt hier een klein deel van onze gerealiseerde projecten. Zowel Nieuwbouw als renovatie van uw bestaande woning met onder andere HBI Kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding. Wij werken graag mee aan het mooiste huis van de straat.

Deze pagina is constant in beweging, zodat wij u een juist beeld kunnen geven over de producten die wij verkopen. Zowel Kunststof kozijnen als in hout of in aluminium. Op deze manier bieden wij ideeën voor de renovatie van uw huidige woning of nieuwbouw plannen. Informeer en kom eens langs om ook de kwaliteit te voelen van de producten die wij verkopen. Denkit denkt met u mee!

Neem een kijkje en bekijk hoe de woning voor renovatie er uitzag en wat onze ervaren keurig werkende monteurs opgeleverd hebben bij onze klanten, lees de reactie van de klant bij de diverse projecten of lees alle reviews voor nog een beter beeld over Denkit ramen en deuren B.V.. Meedoen aan mooie projecten en op een eerlijke en leuke manier zaken doen.

Dat is waar Denkit elke dag, elke klus voor staat! 

 

Content bottom