Content top

U bevindt zich hier: Home / Projecten

Keralit renovatie Familie Axt Zevenbergen

Gebruikte producten

Keralit Western Red Ceder
143 mm gevelpaneel
inl speciale eindstukken / connectors i.p.v. de standaard opzet eindprofielen

Met keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen. Met keralit krijgt uw woning een blijvende mooie afwerking.

Voor

Deze woning was nog maar 10 jaar oud, maar het gebruikte hout was door de aannemer verkeerd behandeld en jaarlijks onderhoud was een must.
De klant vroeg ons mee te denken naar een oplossing die onderhoudsvriendelijk was.

Keralit renovatie Familie Axt ZevenbergenOplevering

Met keralit gevelpanelen is in 1 lange dag de hele gevel inclusief functionerende garage en loopdeur bekleed.

Keralit renovatie Familie Axt ZevenbergenKeralit renovatie Familie Axt ZevenbergenKeralit renovatie Familie Axt Zevenbergen
 

Gerealiseerde projecten 

U bent nu op onze projecten pagina, u vindt hier een klein deel van onze gerealiseerde projecten. Zowel Nieuwbouw als renovatie van uw bestaande woning met onder andere HBI Kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding. Wij werken graag mee aan het mooiste huis van de straat.

Deze pagina is constant in beweging, zodat wij u een juist beeld kunnen geven over de producten die wij verkopen. Zowel Kunststof kozijnen als in hout of in aluminium. Op deze manier bieden wij ideeën voor de renovatie van uw huidige woning of nieuwbouw plannen. Informeer en kom eens langs om ook de kwaliteit te voelen van de producten die wij verkopen. Denkit denkt met u mee!

Neem een kijkje en bekijk hoe de woning voor renovatie er uitzag en wat onze ervaren keurig werkende monteurs opgeleverd hebben bij onze klanten, lees de reactie van de klant bij de diverse projecten of lees alle reviews voor nog een beter beeld over Denkit ramen en deuren B.V.. Meedoen aan mooie projecten en op een eerlijke en leuke manier zaken doen.

Dat is waar Denkit elke dag, elke klus voor staat! 

 

Content bottom